Καλώς ήρθατε! Welcome!

Καλώς ήρθατε στον προσωπικό μου ιστοχώρο! Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη! Μπορείτε να περιηγηθείτε και να συλλέξετε τις πληροφοριές που θέλετε, επιλέγοντας ένα σύνδεσμο από το μενού επιλογών που βρίσκεται στο δεξί μέρος αυτής της σελίδας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Welcome to my personal blog! Thank you for visiting! You can find the information you need, by selecting the link you find interesting from the menu at the rigth side of the page. Please feel free to contact with me for any further information you might need.







Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Όταν παίζω μαθαίνω… και καλύτερα καταλαβαίνω!




Όταν παίζω μαθαίνω… και καλύτερα καταλαβαίνω!

Είναι πλέον γεγονός! Το νέο βιβλίο με τίτλο «Όταν παίζω μαθαίνω… και καλύτερα καταλαβαίνω» βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων και αναμένει τους αναγνώστες του να το απολαύσουν, να το διαβάσουν και να διασκεδάσουν με τις σελίδες του! Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε από τη Δέλτα Εκδοτική και η τιμή του είναι από 15… ΜΟΝΟ 12 ευρώ! Συγγραφέας του είναι η κα Ευγενία Θεοδότου, με παραπάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην προσχολική αγωγή και 5 χρόνια στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Το βιβλίο αυτό μέσα από τις σελίδες του έρχεται να βοηθήσει τη σύνδεση της επιστημονικής θεωρίας με την καθημερινή παιδαγωγική πράξη και περιγράφει πρωτοποριακά παραδείγματα καθημερινής εφαρμογής με τη μορφή διασκεδαστικών παιχνιδιών.
Απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, θείους, νονούς, παππούδες και γιαγιάδες… και αποτελεί έναν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΧΡΗΣΙΜΟ οδηγό για αυτούς που θέλουν να εισάγουν τα παιδιά στα διασκεδαστικά μονοπάτια της γνώσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα κα Ευγενία Θεοδότου etheodotou@gmail.com ή με τον εκδότη κ. Βασδέκη 210 88 47 007


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου